avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcolemie la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcolemie la volan

vineri noaptea m-a oprit un echipaj de politie si bausem 200 grame de wiscki.am refuzat sa suflu in echilotest si sa mi se ia probe biologice.ce mi se poate intampla.va rog daca sti si ma puteti ajuta dati-mi un raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 13:41, 19 Februarie 2013
Dosar penal pentru refuzul recoltarii probelor biologice solutionat cu o pedeapsa cu suspendare si anularea permisului cu drept de redobandire dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii jud.,prin examen.Normal de la 200ml de tarie nu aveati peste 0,8 in sange si scapati cu permisul suspendat 90 zile.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
rares85, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz recoltare probe biologice claudiu_cudi claudiu_cudi buna ziua...va rog daca puteti sa imi exp si mie cand as putea sa imi recuperez permisul? in luna a 3 am fost oprit de politie si am suflat in echilotest, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu masina oprit inafara carosabilului din cauza unei explozii la roata iar [u]eu eram afara din masina si incercam sa repar roata[/u] in ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)