avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce imprumut pot ridica de la banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce imprumut pot ridica de la banca

Buna ziua.Am o intreprindere individuala din 2009 si am venituri anuale de 20.000 ron pe an.Ce suma pot ridica de la banca daca am acest venit?
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 19:58, 19 Februarie 2013
apelati la prieteni, rude, vindeti ceva. sau emigrati. bancile, practic, in romania, nu crediteaza imm-uri (nu puteti "ridica" nicio suma).



Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
ContSters257414, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare credit pentru imm angi prunaru angi prunaru As dori sa stiu daca eu as putea accesa la vreun credit rambursabil,sau poate nerambursabil,in cazul in care detin un srl in domeniul invatamant,after-school ... (vezi toată discuția)
Poate sa mi explice cineva clar?? marcellro marcellro Am inchis o intreprindere individuala in iunie 2009 . Am achitat toate impozitele la finante pe 2008. Pe 2009 pana la inchidere am venituri de 240 ron . Am ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala sau intreprindere individuala chrysteyan chrysteyan Buna ziua,as dori sa stiu daca in cazul acestora,in cazul in care sunt incadrat la impozitul cu norma de venit,adica fix,pot colabora prin contract cu alte II ... (vezi toată discuția)