avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... poate sa mi explice cineva clar??
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

poate sa mi explice cineva clar??

Am inchis o intreprindere individuala in iunie 2009 . Am achitat toate impozitele la finante pe 2008. Pe 2009 pana la inchidere am venituri de 240 ron . Am primit o somatie ca trebuie sa platesc anticipat pe 2009 o suma de bani (900 ron) care ar fii o rata pe care ei mi o returneaza in 2010 cand depun finala pe 2009. Daca nu platesc aceasta suma ce pot ei sa imi faca, doar la anul se recalculeaza tot. Am inteles ca pot sa imi ia din conturile personale din banca e adevarat??? eu nu am de unde sa o platesc:(
Cel mai recent răspuns: matei ioana , utilizator 18:18, 24 Septembrie 2009
da, pot sa puna poprire pe cont;dar mergeti la finante si vedeti exact situatia, din cate stiu eu in cazul pfa se evalueaza un venit si se plateste impozit ( iar cand se face recalcularea se vede dc mai este de plata sau de restituit ), dc dvs v-ati inchis interprinderea atunci nu ar mai avea ce venit sa evaluati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma cu pfa marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in luna septembrie 2008. Din cauza anumitor probleme am inchis o in iunie 2009. Am platit suma aferenta venitului ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata la pfa marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala si am inchis-o in luna iunie. Pe 2008 am achitat tot la zi iar pe 2009 pana in luna iunie am venit de 240 ron. Cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Plati datorii catre anaf AnneMarie31 AnneMarie31 Buna ziua, probabil stiti deja de popririle pe care ANAF le tot pune pe conturile PFA in ultima vreme. In ultima vreme, vuieste internetul. As dori sa cer un ... (vezi toată discuția)