Speta : Se solicita in 2008 constatarea nulitatii absolute a procesului-verbal de adjudecare a unei licitatii organizata de un lichidator in cadrul unui dosar de faliment. Licitatia este organizata in 2004. Motivul, s-au vandut bunuri imobile care apartineau domeniului public al judetului.
Din inscrisurile depuse la dosar se constata ca lichidatorul ( un SRL ) a fost radiat in 2005.
Cum putem rezolva problema? pe cine mai chemam in judecata?
Multumesc.
Nu văd de ce aţi rămas cu impresia că Brom a comis o glumă. E firesc să-l chemaţi în judecată pe cel care, în urma actului de adjudecare, are în patrimoniu imobilul.
licitatia avand loc in cadrul unei proceduri de faliment ( asa cum am precizat ), actul de adjudecare nu este translativ de proprietate...in baza acestuia, trebuia sa se incheie un contract de vanzare-cumparare intre lichidator si adjudecatar, act care, la randul sau, trebuia aprobat de judecatorul sindic...lucruri care nu s-au mai facut...si, oricum, actul de adjudecare a emanat de la lichidator, nu de la adjudecatar...
adjudecatarul oricum a fost chemat in judecata pt a-i fi opozabila hotararea instantei...
brom, imi cer scuze pt reactia mea ... trebuia sa fiu mai explicit cu speta