Buna ziua , revin cu o intrbare din dosarul meu : mi-a venit o citatie de la politie pentru solutionarea dosarului meu ; fapte prevazute de art. 86/2 ; 87/1 , solutionare care a dat-o procurorul prin ordonanta dar nu stiu ce hotarare a luat :| .Daca imi dadea inceperea uramaririi penale ma mai chema la politie sau ma chema direct la instanta??? :)
Fapta inculpatului constand in conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand in sange o imbibatie alcoolica mai mare de 0,80 gr 0/00 intruneste elementele constitutive ale infractiunii prevazute si pedepsite de art.87 alin.1 din OUG 195/2002 republicata, atat sub aspectul laturii obiective cat si sub aspectul laturii subiective, urmand a fi aplicate masuri legal prevazute
La individualizarea judiciara a pedepsei ce se va aplica inculpatului, autoritatea competenta in solutionare va avea în vedere dispozitiile parţii generale a codului penal, limitele de pedeapsa fixate de art.87 alin.1 din O.U.G.195/2002 rep., gradul de pericol social concret al faptei, imprejurarea in care aceasta a fost savarsita
eu vreau sa stiu daca imi timite dosarul in instanta dat fiind faptul ca m-au chemat la politie pentru ca politia nu mai are ce sa ancheteze,nu stiu cum se procedeaza?