avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezolutie Ordonanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezolutie Ordonanta

Buna ziua , revin cu o intrbare din dosarul meu : mi-a venit o citatie de la politie pentru solutionarea dosarului meu ; fapte prevazute de art. 86/2 ; 87/1 , solutionare care a dat-o procurorul prin ordonanta dar nu stiu ce hotarare a luat :| .Daca imi dadea inceperea uramaririi penale ma mai chema la politie sau ma chema direct la instanta??? :)

Va multumesc...!!!!!
Cel mai recent răspuns: kacio , utilizator 18:47, 19 Februarie 2013
Fapta inculpatului constand in conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand in sange o imbibatie alcoolica mai mare de 0,80 gr 0/00 intruneste elementele constitutive ale infractiunii prevazute si pedepsite de art.87 alin.1 din OUG 195/2002 republicata, atat sub aspectul laturii obiective cat si sub aspectul laturii subiective, urmand a fi aplicate masuri legal prevazute
La individualizarea judiciara a pedepsei ce se va aplica inculpatului, autoritatea competenta in solutionare va avea în vedere dispozitiile parţii generale a codului penal, limitele de pedeapsa fixate de art.87 alin.1 din O.U.G.195/2002 rep., gradul de pericol social concret al faptei, imprejurarea in care aceasta a fost savarsita

eu vreau sa stiu daca imi timite dosarul in instanta dat fiind faptul ca m-au chemat la politie pentru ca politia nu mai are ce sa ancheteze,nu stiu cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie dispusa de procuror- ce inseamna? mamymeu82 mamymeu82 poate cineva sa mi citeasaca aceasata dispunere??? neinceperea urmaririi penale fata de ....s.o...........-cercetat sub aspectul infractiunii prevazute de art ... (vezi toată discuția)
Art. 87 alin. 1 din o.u.g. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 320/1 alin 7 cod procedurã penalã Rebeca62 Rebeca62 unde pot gasi art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 320/1 alin 7 Cod procedură penală,????? imi spuneti va rog am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sergiuconstantin sergiuconstantin buna ziua,intrebarea mea este...dupa cat timp pot da examen de redobandire a permisul de conducere,in acest caz...( În temeiul art. 33 lit. a) şi lit.) b din ... (vezi toată discuția)