avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata si salar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata si salar

Sunt pensionata anticipat , am o,pensie de 521 ron si vreau sa imi maresc veniturile .Am gasit ceva de munca la un IFN , INTERMEDIERI FINANCIARE .Ei lucreaza pe baza de CERTIFICAT DE INREGISTRARE FISCALA si acorda comisioane din vanzari ca plata pentru munca prestata..As dori sa stiu daca in momentul primirii salariului mi se va sista pensia.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 19:17, 24 Februarie 2013
Daca sunteti in pensie anticipata nu aveti voie sa lucrati. Cand va gaseste in baza de date cu venit, va vor face debit pt. pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulul pensiei cu salariul elena rusu elena rusu Spuneti-mi va rog o persoana care se pensioneaza anticipat la cerere se poate angaja in domeniul privat? Si ar putea desfasura activitate ca si persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala+drept de munca? m.p. m.p. Buna ziua.Va rog lamuriti-ma.Sunt pensionata anticipat partial dupa 37 ani de munca cu o pensie de 644 ron!!!!! bataie de joc.Asta a fost politica firmei unde ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a comisionului madalin patrascu madalin patrascu Sunt angajat la un magazin de mobila si deci lucrez in vanzari, patronul m-a rugat sa caut o metoda legala prin care sa ma poata plati.Va rog daca se poate ... (vezi toată discuția)