avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua, o intrebare va rog daca puteti sa ma lamuriti am un credit de nevoi personale fara garantie care a fost declarat scadent anticipat urmeaza judecata asa au spus cei de la banca. nu am salariu nu sunt angajata dar intre timp am primit un teren de la primarie pe numele meu dat in folosinta conform legii ptr tinerii casatoriti. ne obliga ca in termen de 2 ani sa incepem constructia ce se intampla poate banca sa execute acest teren in folosinta care ai voie sa il vinzi nu mai devreme de 5 ani!
In folosinta sau in proprietate? Inteleg ca va obliga sa construit , altfel vi-l ia.. daca veti construi, va pun sechestru pe constructie si cand veti termina si trec si aia 5 ani, se poate executa silit.
este in folosinta pe termen nelimitat este adevarat ca odata ce incepi constructia banca are dreptul sa execute aceasta casa, dar dupa cat timp se poate prescrie datoria catre banca daca nu ai nimic pe numele tau ce sa ia!
In 3 ani se prescrie un credit declarat scadent.

Daca acel teren este dat numai in folosinta, atunci nu va putea fi executat silit, aceasta deoarece dvs nu sunteti proprietara imobilului.
da , dar pe el fac o fundatie de exemplu aceasta nu e pe numele meu? sau nu se poate executa in acest caz?
Când v-aţi căsătorit, şi ce regim matrimonial aţi ales?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o problema cu banca costycostel costycostel Am un credit la Banca la care am facut o reesalonare, la primul contract nu am avut nici o IPOTECA MOBILIARA iar la noul contract de reesalonare mi sa atasat o ... (vezi toată discuția)
Intrerupere perimare executare silita prin act procedural efectuat de un tert alexioan alexioan Buna ziua ! am un imobil care face obiectul unei urmariri silite de catre creditorul x. banca la care aveam un credit ... (vezi toată discuția)
Credit banca ContSters297986 ContSters297986 Buna ziua in urma cu 5 ani am luat un credit de nevoi personale de la o banca cu buletinu. nu am mai putut returna creditul,cam de 2 ani tot ... (vezi toată discuția)