avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA-Obligatii de plata catre CASS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA-Obligatii de plata catre CASS

buna am si eu o intrebare.am avut un pfa care lam inchis anul trcut.nulam folosit de loc.a fost trecuta pe zero numai im primul semestru cand lam deschis venitu estimat a fost 1500 roni.
mia venit de la ceas ca am de plata vreo 300 roni.ce se intimpla daca nu platesc?
la cease;)
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:03, 20 Februarie 2013
"de la ceas"? Nu exista o astfel de institutie in Romania care sa impuna plata unor sume cu titlu de contributii sociale ... Poate va referiti la Casa de Asigurari de Sanatate, prescurtat fiind C.A.S.
In general contribuabilul care este obligat prin lege la plata unor contributii sociale si nu o face din proprie initiativa va fi executat silit, adica fie prin poprirea veniturilor salariale, fie prin poprirea conturilor sale, fie prin vanzarea silita a unor bunuri din patrimoniul său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere c.a.s. danielbulgaru danielbulgaru Sotia mea a avut deschise 2 p.f.a : unul in 2007 care a fost a fost inchis in 2008 si altul in 2008 care a fost inchis in 2010 . Pe data de 24.05.2011 a ... (vezi toată discuția)
Executare silita mona_lisa mona_lisa Buna seara! In urma unui contract de mandat incheiat cu o firma de asigurari am o datorie la Finante de 1500 de ron pe care nu am achitat o pana acum si nici ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)