avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
S-au afişat rezultatele la reexaminarea psihologică la INM, au fost admisi toţi cei 18. Asta e foarte bine! Sâmbătă are loc reexaminarea psihologică pentru ai noştri. Multă baftă!
Pct.21 pe ordinea de zi a Plenului CSM, sedinta din 29.10 - validarea rezultatelor concursului de admitere in magistratura.
Deci colegii nostri de la reexaminarea psihologica sa fie linistiti, vor trece cu bine peste testare...Bafta!
Buna seara,
Stie cineva cum a decurs reexaminarea psihologica?
Salut! Au dat un nou test scris, iar apoi au fost la interviu la o comsie formata din 3 psihologi. Bafta multa!
Acum ca ne-am mai linistit, m-ai zice cineva ceva, despre lista cu alegerea posturilor? Cred ca prin ianuarie o sa avem ceva cursuri de perfectionare la Bucuresti sau Timisoara.
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
Toporan, utilizator

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)