avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie

buna ziua!
este posibila schimbarea functiei unui angajat,care este plecat in concediu de odihna sau medical,de catre seful ierarhic superior,inlocuindu-l in functie cu alt angajat?
daca da, in ce conditii este posibil acest lucru?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters74221 , utilizator 08:53, 18 Februarie 2009
Pe timpul cit un salariat este in concediu medical in locul lui poate fi trecut sau dxelegat un alt salariat pina la incetarea cauyei care a determinat aceasta situatie. La revenirea la serviciu trebuie sa ocupe functia avuta in cay contrar se considera ca este o masura unilaterala nelegala.
Schimbarea functiei unui salariat pe perioada cit acesta efectueaza concediul medical sau de odihna nu este nici legala si nici permisa. Este posibil ca angajatul care este in concediu sa fie doar inlocuit pana la revenirea sa din concediu
costi_smkr a scris:

buna ziua!
este posibila schimbarea functiei unui angajat,care este plecat in concediu de odihna sau medical,de catre seful ierarhic superior,inlocuindu-l in functie cu alt angajat?
daca da, in ce conditii este posibil acest lucru?
va multumesc!

:offtopic: Interventie moderator
Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
domnului/doamnei moderator!
imi cer scuze ,dar cred ca am facut o greseala fara intentie.
sincer nu stiu cu ce am gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat daniela jivan daniela jivan daca sint in concediul medical care intrerupe perioada de preaziv ,cind pot sa cer plata zilelor de concediu de odihna neefectuat pe anul trecut si anul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ioanrosca ioanrosca DORESC SA STIU CUM PROCEDEZ PENTRU A INTRA DINTR-UN CONCEDIU IN ALTUL SI IN ACELASI TIMP SA BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL (vezi toată discuția)
Concediu postnatal la mai multe firme ramona chisalita ramona chisalita buna seara. daca sunt angajata la mai multe firme, iar la functia de baza figurez in concediu postnatal, trebuie sa-mi iau cele 42 de zile de postnatal si la ... (vezi toată discuția)