Buna ziua,
Conform art. 456 din Codul de procedura in vigoare pana la 15 feb (banuiesc ca executarea a inceput inainte de 15 feb)
(1) În termen de 15 zile de la comunicarea popririi, iar în cazul sumelor de bani datorate în viitor, de la scadenţa acestora, terţul poprit este obligat:
a) să consemneze suma de bani sau, după caz, să indisponibilizeze bunurile mobile incorporale poprite şi să trimită dovada executorului, în cazul popririi prevăzute la art. 453 alin. (1);
b) să plătească direct creditorului suma reţinută şi cuvenită acestuia, în cazul popririlor prevăzute de art. 453 alin. (2). La cererea creditorului suma îi va fi trimisă la domiciliul indicat sau, dacă este cazul, la reşedinţa indicată, cheltuielile de trimitere fiind în sarcina debitorului.
(2) Dacă sunt înfiinţate mai multe popriri, terţul poprit va proceda potrivit alin. (1), comunicând, după caz, executorului ori creditorilor arătaţi la lit. a) şi b) din acelaşi alineat numele şi adresa celorlalţi creditori, precum şi sumele poprite de fiecare în parte.
Rezulta ca nu dvs., in calitate de tert poprit, trebuie sa suportati aceste sume, ci debitorul. Eu va sfatuiesc sa discutati cu executorul judecatoresc care a dispus poprirea si sa aflati daca poate trece aceste sume ca cheltuieli de executare direct in procesul-verbal de cheltuieli al executarii deja incepute, si sa va remita dvs sumele de bani, ori daca e nevoie sa faceti dvs o actiune distincta.
Succes!