avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor consilier juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor consilier juridic

Buna ziua. Conform Legii 524/2003, Statutul cons. juridici precum si Codului Muncii consilirii juridici pot primi un spor de confidentialitate si un spor de mobilitate. Imi puteti spune unde exact (act normativ, art., etc.) unde se prevede cuantumul acestor procente ? Am cautat in actele normative aratate inclusiv in Legea 284/2010 si nu am gasit.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 21 Februarie 2013
Scuzati, este vorba de Lega 514/2003, greseala de tastare.
Cauntumul sporurilor pentru sectorul privat pot fi prevazute in :
- ccm aplicabil angajatorului
- c.i.m.
- reg.intern al angajatorului

Pentru sectorul bugetar , sporurile pot fi prevazute in acte normative .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor consilier juridic gaby2013 gaby2013 Buna ziua ! Ocup functia de consilier juridic iar din discutiile cu alti consilieri juridici, de la alte institutii, am inteles ca acestia beneficiaza de un ... (vezi toată discuția)
Ce putere are o hotarare publicata in m.of. ? oanaportar oanaportar 1. - ce putere are o hotarare publicata in M.Of. ? 2. - un coleg imi spunea ca: in cazul in care prevederile a 2 legi sunt contradictorii, de ex.: daca ... (vezi toată discuția)
Spor de confidentialitate 15% pentru consilier juridic - personal contractual, angajat cu cim la o institutie publica muraruelena muraruelena Buna ziua. Sunt angajata cu CIM din anul 2011 ca si consilier juridic la o institutie publica aflata in subordinea unui Consiliu Judetean. Ca si ... (vezi toată discuția)