avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartire mostenire - succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartire mostenire - succesiune

Exista urmatoarea situatie.
Unchiul meu (fratele mamei) a decedat. El nu are copii si nu este casatorit.
In afara de mama mea (care este decedata) a mai avut un frate care de asemenea este decedat.
Din partea mamei suntem 2 frati.
Din partea fratelui este un singur nepot.
Intrebare: Care sun cotele ce ne revin fiecaruia dintre noi?
Multumesc si va doresc o zi excelenta.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:02, 21 Februarie 2013
Daca dezbateti mostenirea dupa unchi, se imparte la 2, voi copiii mamei impartiti o parte, iar varul, cealalta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire ContSters212788 ContSters212788 Daca bunurile au fost mostenite de unchiul meu de la bunicii mei care au decedat , la randul lui decedand si el, avand un frate mai mare care a decedat ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!mama mea a fost căsătorită și în timpul acestei ... Tatianachiric03 Tatianachiric03 Bună ziua!Mama mea a fost căsătorită și în timpul acestei casatorii au cumpărat un apartament.Au divorțat ,au făcut partaj la lucruri ,dar nu și la ... (vezi toată discuția)