avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sediul social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sediul social

Vreau sa imi deschid o firma si m-ar interesa daca vreau sa fac sediul social pot pe o casa pe care o are tata daca da ce trebuie facut?? contract de comodat sau un contract de inchiriere sau merge si fara??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters282603 , utilizator 15:13, 20 Februarie 2013
Buna ziua,
Nu merge fara contract de comodat sau de inchiriere,cel putin cei de la ORC nu accepta asa ceva.Va recomand contract de comodat unde sa fie trecuti totii proprietari(daca este cazul ).
Toate bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la orc de inregistrare a sediului social al unei fime burdusel liviu burdusel liviu Zilele acestea am vrut..vreau sa deschid o fima,am facut toate actele necesare am dat imputernicire unei persone sa depuna dosarul in numele meu , dar mi-a ... (vezi toată discuția)
Sediu social AnaisB AnaisB buna ziua, urmeaza sa imi deschid un srl (microintreprindere) si doresc sa pun sediul social la un imobil (casa) care este pe numele socrului meu. 1/ce ... (vezi toată discuția)
Sediu social andrei_bucuresti andrei_bucuresti Buna ziua, as dori sa stiu ce responsabilitati implica un SEDIU SOCIAL pentru proprietarul apartamentului. Este vreun motiv pentru care ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)