avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituirea pretului pt. inapoierea unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituirea pretului pt. inapoierea unui imobil

Am cumparat un imobil prin licitatie de la finante. Ulterior fostul propietar a obtinut reantoarcerea executarii in natura. Eu am fost obligat sa restitui fostului propietar imobilul. Pot sa solicit restituirea pretului la valoarea de circulatie a imobilului din momentul din momentul in care am fost obligat sa il restitui?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:08, 20 Februarie 2013
Este o speta complexa, care nu se poate rezolva pe forum.In principiu sunteti cumparator de buna credinta. Trebuie sa va aparati in acest proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament executat silit Cristian.gdc Cristian.gdc Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament de la o doamna care la randul ei l.a cumparat la o licitatie acum 7 luni. Pot aparea probleme dupa aceasta achizitie? ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe legea 112 kamikazeold kamikazeold buna ziua, am pierdut casa ,cumparata de la ICRAL,pe legea 112, prin comparare de titluri, CPRV 480,drept comun, fara a mi se anula actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la adjudecatar csirbu csirbu Buna ziua! In noiembrie 2015 am cumparat un apartament de la o persoana care l-a adjudecat in urma unei licitatii la o executare silita. Fostul proprietar a ... (vezi toată discuția)