avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... case de amanet
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

case de amanet

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti unde anume inafara de Legea 333, pot gasi o clasificare clara a valorilor materiale conform normelor europ
Sunt undeva prevazute conditiile minime de securitate pentru casele de amanet? Normele de securitate pentru casele de amanet sunt la fel cu ale bancilor?????:O: Normele de securitate nu se stabilesc in functie de valorile pastrate?
Va rog sa-mi oferiti o solutie. Un m2 de geam antiglont este 300 de euro #-o
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 14:01, 17 Februarie 2009
Inregistrarea si functionarea caselor de amanet este descrisa in Ordonanţă nr. 28 din 26/01/2006 privind reglementarea unor măsuri financiar-fiscale. In acest sens Banca Nationala a Romaniei (BNR) a elaborat si a aprobat un prim set de reglementari aplicabile institutiilor financiare nebancare. Forma definitiva a acestora poate fi consultata pe website-ul BNR (www.bnro.ro). Iar pentru masurile de protectie si securitate Legea 333/2003 si H.G. 1010/2004 respectiv Ordonanta nr.14 din 31 ianuarie 2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanet, schimb valutar mirceamic mirceamic Stie cineva ce acte si conditii trebuie indeplinite pentru infiintarea unui amanet si a unei case de schimb valutar? (vezi toată discuția)
Monitorizare video sectii de productie Edy-Todo Edy-Todo Permite legea de a instala camere video in interiorul sectiilor de productie -care este procedura sau legea care permite acest lucru? (vezi toată discuția)
Supraveghere video/audio-cat de legala e? deliandiana deliandiana Buna ziua. As avea si eu o intrebare: Este legal sa imi asculte angajatorul convorbirile? Ca sa fie mai clar,va explic contextul.Lucrez ca si amanetar si am ... (vezi toată discuția)