avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare

va rog sa ma lamuriti.
am primit publicatie de vanzare imobiliara in 12.02.2013. este primul act primit intr-un dosar de executare din 2010. vreau sa depun contestatie la executare si nu sunt lamurita, o fac in temeiul art 711 din NCPC sau art 399 din vechiul cod, avand in vedere ca dosarul de executare este anterior 15.02.2013
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 20 Februarie 2013
Avand in vedere vechimea dosarului,se impune sa intemeiati contestatia conform dispozitiilor vechiului cod

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicatie de vanzare eronata arysiso arysiso Buna ziua, Sunt proprietar al unei case scoase la licitatie. Am primit publicatia de vanzare . Descrierea casei este cu totul alta, adica scrie \\"casa la ... (vezi toată discuția)
Vechiul sau noul cpc? ancairo ancairo Dosar de executare 2012, 2017-vanzarea bunului prin licitatie publica. 29.09.2017 contestatie impotriva publicatiei de vanzare ce nu a facut obiectul ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cale de atac sau contestatie mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca am gasit pe net un dosar de incuviintare executare silita pe numele meu introdus in data de 09.04.2013 , cu o solutie data in 16.04.2013, ... (vezi toată discuția)