avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Vreau sa stiu, daca s-a intentat proces de succesiune, dar inca nu a existat nici o infatisare, iar prin proces acest lucru este cerut de reclamanta, sa fie trecuta in extrasul cf, adica succesiune....Paratii pot merge acum in acest moment la notar sa inceapa succesiunea, mentionez ca a trecut 6 luni de cand a decedat persoana dupa care se realizeaza succesiunea. Ce se intampla cu procesul deschis de reclamanta? Va mai trebui sa se tiganeasca prin tribunale?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:15, 20 Februarie 2013
Din pacate daca unul dintre succesibili se adreseaza instantei nu mai puteti apela la notar ,decat daca renuntati toti succesibilii la actiunea in instanta. Procedura succesorala notariala este amiabila si trebuie ca toti mostenitorii sa fie prezenti.
"Tigania prin tribunale" asa cum afirmati, tine De fiecare in parte.In caz ca va intelegeti nu ajungeti la tribunal, rezolvati problema la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama refuza refuza succesiunea dupa moartea tatalui Euionut123 Euionut123 Buna ziua! Tatal meu a decedat acum trei ani. Mai am o sora iar cu mama nu ma inteleg foarte bine. In urma cu putin timp am adus in discutie ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Tergiversare succesiune - paratul nu vrea sa se prezinte la proces escape2009 escape2009 In cazul de fata exista doar 2 mostenitori si una din parti nu este de acord cu deschiderea succesiunii dorind amanarea . Reclamantul a acceptat succesiunea in ... (vezi toată discuția)
Succesiune aelemarac aelemarac Buna ziua, 1. Dupa cat timp de la deces se poate face succesiunea?(deces in 1981) 2. Unde pot gasi un testament al persoanei decedate?(holograf sau prin ... (vezi toată discuția)