avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

Prietena mea s-a casatorit acum 5 luni in judetul Botosani. Acum vrea sa divorteze. Poate divorta in judetul Iasi?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:58, 21 Februarie 2013
Daca sotul nu e de acord cat sa divorteze la starea civila ( daca nu au copii) sau la notar si femeia e nevoita sa divorteze in instanta, oricum trebuie sa participe la o sedinta de informare privind medierea si sa-si invite sotul la mediere ca acum e obligatoriu. Poate se prezinta la mediere si ajung sa semneze un acord si sa-l prezinte instantei.
Orice cale ar alege pt divort, vor divorta la Botosani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu monori andrei_66 andrei_66 Buna ziua, Avand in vedere ca incepand cu luna decembrie 2010, desfacerea casatoriei se poate face si la notar sau starea civila, va rog frumos sa imi ... (vezi toată discuția)
de ce acte as avea nevoie pentru... CristinaElvira CristinaElvira [i][u][quot][/b] Buna! As dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru un divort. Va multumesc de raspunsuri. :love2: (vezi toată discuția)
Divort Ileana Muntean Ileana Muntean sunt casatorita de 13 ani ,dar de un an suntem despartiti,eu locuind in prezent in Bucuresti, adresa de domiciliu fiind de Timis....As putea intenta actiunea ... (vezi toată discuția)