avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punerea in executare a bunurilor imobile si mobile
Discuție deschisă în Executare silită

punerea in executare a bunurilor imobile si mobile

buna, am o intrebare, in ce conditii se poate pune in executare bunurile mobile sau imobile avand in vedere ca debitorul este salariat. se poate pune propire pe salar inainte de a se trece la executare ? este reglementata o suma anume pentru care se poate dispune trecerea la executarea bunurilor ? care este procedura ? in cazul de fata suma este de 180,000 ron. multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
ContSters282554, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:40, 21 Februarie 2013
Creditorul are alegerea intre oricare din formele de executare silita prevazute de lege, neexistand o valoare prag de la care sa inceapa o eventuala executare silita imobiliara, de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exacutare silita addinastancu addinastancu Buna ziua, Am primit o executare silita pe bunuri mobile sau proprire asupra eventualelor disponibilitatii banesti. Intrebarea mea este daca nu detin niciuna ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)