avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa judiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa judiciara

Buna ziua.impreuna cu concubinul meu am achizitinat un imobil.Am deschis la judecatorie o actiune in constatare.Au fost emise citatii pe numele fiecaruia,cu mentiunea achitarii taxei judiciare de timbru.Intrebarea este daca platim fiecare in parte aceasta taxa sau impreuna acea suma(sau trebuie sa dam fuga la primarie).

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: camyx , utilizator 16:15, 23 Februarie 2013
suma reprezinta taxa totala ce trebuie achitata pentru respectivul capat de cerere. Daca prin ambele citatii vi s-a pus in vedere ca fiecare trebuei sa achite taxa de timbru atunci fiecare trebuie sa o achite
multumesc pentru raspuns,dar daca ne cununam ,cum achitam taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit citatie dupa declinarea de competenta prin care mi se pune in vedere sa timbrez. cand trebuie sa platesc taxa de timbru? carlitosbest carlitosbest Salut. Am o cerere care a fost declinata de la Judecatorie la Tribunal iar la tribunal se constata ca cererea este insuficient timbrata ca trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei netimbrarii leonida leonida daca s-a facut cerere de recurs fara a se achita taxa de timbru si timbrul judiciar iar primul termen sa amanat pt. a i se pune in vedere sa achite taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru sau cautiune olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, Am formulat o contestatie la executare (temei legal:remiterea de datorie) cerand si suspendarea executarii silite. Am fost citat cu obligatia de a ... (vezi toată discuția)