avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

buna ziua,
Bunica mea a murit si mama mea impreuna cu fratii si bunicul au facut la notar certificat de calitate de mostenitor pentru pamantul bunicii, deci pamantul nu este impartit prin succesiune. Daca mama mea vrea sa ia pamant in arenda din pamantul de la bunica, trebuie sa faca contract de arenda cu toti fratii si cu bunicul sau se considera ca aceea parte i s-ar fii cuvenit tinand cont de faptul ca sunt 4 frati si bunicul si au 10 ha de pamant.; pamantul bunicii este dobandit de la parintii acesteia si nu este dobandit dupa casatorie(este trecut pe numele ei).
astept raspuns pentru a stii daca trebuie sa fac contract de arenda intre mama si fratii ei, si bunicul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:12, 21 Februarie 2013
Trebuie sa faceti impartirea terenului in loturi, adica sa stie fiecare mostenitor care e bucata lui de teren si care ii sunt vecinii si apoi puteti sa luati in arenda prin contracte de arenda loturile de teren ale celorlalti mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor ! bunica mea impreuna cu fratele au mostenit ... acn acn Buna ziua tuturor ! Bunica mea impreuna cu fratele au mostenit de la parinti un teren extravilan de 1,5 ha. Dupa decesul bunicii am facut succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)
Lesire din indiviziune anamariacelik anamariacelik buna ziua bunica mea a decedat in 1983 dupa 1989, i s-a restituit cca 7 ha pamant avand multi copii li se cuveneau fiecaruia 05 ha. cererea de retrocedare ... (vezi toată discuția)
Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)