avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Imprumut cu contract notarial !
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Imprumut cu contract notarial !

Buna ziua,

Am vazut pe net oferte cu imprumuri cu contract notarial , fara garantii ... Ce inseamna asta ? eu nu am nimic pe numele meu, Ce castiga respectivul daca eu nu-i platesc banii inapoi ? :stunned:
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:11, 21 Februarie 2013
Nu prea cred ca un imprumutator care nici macar nu va cunoaste personal va acorda un imprumut fara nici o garantie.
Nu este obligatoriu sa fie si real tot ceea ce este pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut, fara garantie imobiliara-executare silita antony antony Am imprumutat o suma de bani cu contract notarial, dar fara garantie imobiliara. Nu am mai reusit sa inapoiez in timpul stabilit prin contract suma, iar ... (vezi toată discuția)
o prietenă m-a rugat să o împrumut cu o sumă mare de bani (40.000 euro) pentru o perioadă de timp. vreau să o ajut, dar în același timp vreau și să mă protejez. ce acte trebuie să fac? adi_0264 adi_0264 Buna ziua, o prietena m-a rugat sa o împrumut cu o suma mare de bani (40.000 euro) pentru o perioada de timp, Vreau sa o ajut , dar in același timp vreau și ... (vezi toată discuția)
Imprumut notarial Flooo Flooo Buna ziua.Sunt un tanar de 20 de ani din jud Mures si am nevoie de un imprumut de 1.000-1.200Euro cat mai repede.Am mult pe internet insa la o banca nu pot ... (vezi toată discuția)