avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera

Buna ziua,va rog sa imi dati un raspuns la urmatoarea intrebare:cum poate fi tras la raspundere persoana care locuieste pe propietatea mea cu clauza de habitatie viagera si care nu isi achita datoriile la intretinere,lumina,cablu ...etc.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Burtan , Avocat 12:22, 22 Februarie 2013
Buna ziua,
Depinde daca in cuprinsul contractului a fost introdusa o clauza potrivit careia cel ce beneficiaza de habitatie viagera este obligat la plata cheltuielilor cu intretinere, samd.
In acest caz aveti la dispozitie calea promovarii unei cereri de chemare in judecata prin care solicitati sa fie obligat la plata sumei in cuantum de .... reprezentand sumele restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune dorutza33 dorutza33 Buna ziua, Se poate partaja, dupa divort, un imobil dobandit de soti prin act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, in conditiile in care mai este in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere Costin1979 Costin1979 Soacra ia dat sotulyi apartamentul in urma cu 20 de ani cu contract de intretinere in totalitate in afara de o camera habiutat viager. Acum batrana locuieste ... (vezi toată discuția)