Buna ziua. Este vorba despre o PFA in domeniul topografiei, care este si angajata la o firma, iar pe PFA lucreaza in timpul liber din cand in cand. Spuneti-mi va rog daca are nevoie de casa de marcat. multumesc
Activitatea de topograf ca si profesie libera face parte din exceptiile prevazute de OUG nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, respectiv art. 2 lit. h.
De ce nu ar avea nevoie? Cum justifica platile primite de la clientii persoane fizice? Nu sunt contabil, dar eu stiam ca facturi se emit numai catre persoane juridice, catre persoane fizice se emite bon fiscal. Nu vad de ce faptul ca e angajat sau ca lucreaza din cand in cand l-ar scuti de emiterea de bon fiscal. Puteti clarifica raspunsul dvs.? Multumesc
Activitatea de topograf ca si profesie libera face parte din exceptiile prevazute de OUG nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, respectiv art. 2 lit. h.
Pfa traduceri
Alexxa2
Buna ziua. Doresc sa stiu daca pentru domeniul de activitate traduceri este nevoie de casa de marcat pentru a putea lucra atat cu persoane juridice cat si ... (vezi toată discuția)