avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drept civil. Teoria generala a obligatiilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drept civil. Teoria generala a obligatiilor

Care autor este mai bun pe noul Cod civil in materia obligatiilor (anul 2) dintre Liviu Pop si Paul Vasilescu si de ce ?

Va multumesc anticipat pentru sfat.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
ContSters183660, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 12:42, 21 Februarie 2013
Eu prefer cartea scrisa de Liviu Pop deoarece se foloseste un limbaj clar si materia este usor de asimilat,fiecare argument este insotit de exemple iar competenta profesionala a autorului nu poate fi contestata.Bineinteles ca si Paul Vasilescu este un profesor foarte bun dar din cate am auzit cartea sa este putin mai greoaie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm carmensilvia carmensilvia buna! poate cineva sa imi recomande niste carti, tratate, manuale din care sa invat pt admiterea la INM?? de exemplu pt contracte, succesiuni nu exista nimic ... (vezi toată discuția)
Cumpar carti cu continut juridic LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Dupa cum spune si titlul subiectului, sunt interesat sa achizitionez cursuri universitare, manuale, tratate in limba romana pentru materiile drept ... (vezi toată discuția)
Recomandare autor carti contracte /succesiuni Florentina_v Florentina_v Îmi puteţi da vreo recomandare cu privire la vreun autor al unei cărţi de contracte şi succesiuni ? Mulţumesc anticipat (vezi toată discuția)