Lucrez la o institutie publica a carei finantare se realizeaza din venituri proprii si subventii de la bugetul local. in anul 2012 am dat in judecata o persoana care fiind institutionalizata nu a mai platit contributia datorata institutiei pe anul 2011.(camin de batrani). In anul 2012 am castigat procesul iar acum printr-un executor judecatoresc se vireaza partial debitul in contul nostru din trezorerie.
Fiind in 2013 iar debitul de recuperat este din 2011 nu stiu cum sa inregistrez acesata suma sau daca trebuie sa o virez in contul primariei care ne asigura finantarea.
Depinde in ce cont a fost evidentiata aceasta creanta in anul 2011. Daca a fost evidentiata in "Venituri din prestari servicii ale bugetului local" (cont de executie bugetara 3302...), de exemplu, atunci acesti bani trebuie sa-i virati in contul de venit corespunzator al primariei deschis la trezorerie. Daca nu, atunci raman in contul dvs.
Buget
mariamocanu
In bugetul anului 2012 conform art 104/legea 1 a invatamantului mi s-a aprobat la titl II ,,bunuri si servicii \" suma de 124000 lei
numai pentru art .01 alin ... (vezi toată discuția)