avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Tulburare de posesie

Buna ziua ,as dori o parere a dumneavoastra daca se poate;
O vecina de-a mea mi-a facut plangere la politie pentru tulburare de posesie in legatura cu un teren (cea ce nu este adevarat),dupa cateva luni din partea politiei de cercetari ,martori tot demersul ,am primit o scrisoare acasa din partea unui procuror unde specifica ca nu se incepe urmarire penala impotriva mea .Tot in scrisoare ma instinteaza daca vreau sa fac recurs in termen de 20zile, impotriva vecini care ma deranjat.Ce ma sfatuiti ?As avea ceva de castigat?Multumesc mult si astept raspunsul dumneavoastra.O zi buna !
Cel mai recent răspuns: ionutz78 , utilizator 13:48, 21 Februarie 2013
Nu este in interesul dv. sa faceti plangere, ati scapat de problema, insa s-ar putea sa formuleze vecina dv. plangere, ea sigur e nemultumita de solutie.
Pe dvs. vă avantajează soluţia procurorului , nu însă şi pe vecină.Aşa încât vecina s-ar putea să meargă mai departe şi să depună plângere împotriva acestei soluţii .
Am omis sa spun ,se specifica in scrisoare de la procuror ca vecina a retras plangerea ,deoarece suntem intr-un proces civil impreuna ca reclamanti si parati (revendicare teren).Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiilor procurorului ruxandra11 ruxandra11 Buna ziua, Unchiul meu a depus o plangere la procuratura impotriva parintilor mei pentru tulburare de posesie. In urma cercetarilor facute de de politie, ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei procurorului medanamin medanamin Stimati avocati si/sau consilieri juridici, va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema: - Societatea pe care o administrez poseda un teren, cu acte in ... (vezi toată discuția)
Competenta procurorului? iosif szasz iosif szasz In urma cu cativa ani am cumparat o parcela de teren,ulterior am constatat ca o portiune de teren este pe teritoriul administrativ.Am adus la cunostinta celor ... (vezi toată discuția)