Buna ziua ,as dori o parere a dumneavoastra daca se poate;
O vecina de-a mea mi-a facut plangere la politie pentru tulburare de posesie in legatura cu un teren (cea ce nu este adevarat),dupa cateva luni din partea politiei de cercetari ,martori tot demersul ,am primit o scrisoare acasa din partea unui procuror unde specifica ca nu se incepe urmarire penala impotriva mea .Tot in scrisoare ma instinteaza daca vreau sa fac recurs in termen de 20zile, impotriva vecini care ma deranjat.Ce ma sfatuiti ?As avea ceva de castigat?Multumesc mult si astept raspunsul dumneavoastra.O zi buna !
Nu este in interesul dv. sa faceti plangere, ati scapat de problema, insa s-ar putea sa formuleze vecina dv. plangere, ea sigur e nemultumita de solutie.
Pe dvs. vă avantajează soluţia procurorului , nu însă şi pe vecină.Aşa încât vecina s-ar putea să meargă mai departe şi să depună plângere împotriva acestei soluţii .
Am omis sa spun ,se specifica in scrisoare de la procuror ca vecina a retras plangerea ,deoarece suntem intr-un proces civil impreuna ca reclamanti si parati (revendicare teren).Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra