In urma cu cativa ani am cumparat o parcela de teren,ulterior am constatat ca o portiune de teren este pe teritoriul administrativ.Am adus la cunostinta celor competenti,corpul de control al prefectului a emis o nota de constatare prin care arata ca e in regula,apoi a aparut un articol in ziarul judetean si nimic.In vara anului trecut am arat respectivul teren si pentru asta postul de politie din comuna invecinata,a judetului invecinat,mi-a intocmit dosar penal pt. infractiunea de tulburare de posesie.Am facut dovada propietatii tabulare iar procurorul a dat n.u.p. si adm. unei sanc.administrative.A depus plangere catre prim procuror si acesta a mentinut decizia procurorului.ARE procurorul competenta sa se pronunte asupra dreptului de proprietate infirmandu-l,avand in vedere ca un judecator(de carte funciara) s-a pronuntat printr-o incheiere de intabulare? E MAI MARE PROCURORUL? IMI INCALCA DREPTUL DE PROPRIETATE?#-o
Procurorul are competenta sa se pronunte sub aspectul savarsirii de catre dvs. a infractiunii de tulburare de posesie si nu v-a fost incalcat niciun drept din acest punct de vedere.. Daca ati fost nemultumit de solutie, aveati la indemana plangerea impotriva solutiei data de procuror. Noi nu avem de unde sti care au fost actele avute in vedere de procuror la pronuntarea solutiei.