avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Buna ziua!
Am o salariata pentru care am primit 2 poriri de la un executor jedecatoresc(a girat o persoana la un CAR ). Institutia in cauza a cerut executarea girantilor la un cabinet de executori judecatoresti pentru recuperarea datoriilor. Este legala poprirea fara o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila? Daca da, cat trebuie sa fie porirea din salariul net?
Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: turtuc , utilizator 15:54, 25 Februarie 2013
este 1/3 din salar
De ce doua popriri, una pt ce si alta pt ce ? Daca sunt doua titluri diferite se popreste 1/2.
gi_jane2 a scris:

De ce doua popriri, una pt ce si alta pt ce ? Daca sunt doua titluri diferite se popreste 1/2.

Sunt doua popriri fiindca a girat de doua ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerile din salariu Violeta Iulia Violeta Iulia Am girat pe cineva si nu si-a platit debitul, banca nu l-a cautat si mi-au pus mie proprire . Persoana care da la noi viza de CFP a zis ca rata la CAR pe care ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca- popriri pe salariu Ileana popa Ileana popa Buna ziua, Intrebarea mea este daca o institutie bugetara( o scoala) poate face poprire pe salariu unui angajat in baza unei instiintari facute de catre un ... (vezi toată discuția)