avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract inchiriere inainte de termen
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract inchiriere inainte de termen

Am un contract pe un spatiu personal pe care l-am inchiriat pe 4 ani unei firme pt magazin. Dupa 1,5ani firma isi muta magazinul intr-o alta zona si vrea sa rezilieze unilateral contractul de inchiriere. Pot cere daune-interese pentru rezilierea contractului inainte de termen ?
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 22:30, 21 Februarie 2013
Daca v-a notificat mai inainte de reziliere nu puteti face dovada vreunui prejudiciu astfel ca se va respinge cererea . Cititi contractul cu atentie la denuntarea unilaterala.
doar daca acest aspect este stipulat in contract , in termeni legali !
off-topic: nu ii inteleg pe cei care vor sa faca dragoste cu forta cu cineva. daca inchidea dupa 1.5 ani ca nu ii mai mergea afacerea era altfel?
un raspuns pe masura nelamuriri proprietarului de spatiu comercial ... !!!!=D>
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere iscru_lodica iscru_lodica Deoarece LOCATORUL nu si-a indeplinit obligatiile din contractul de inchiriere eu ca si LOCATAR pot cere NOTIFICARE ptr. REZILIEREA CONTRACTULUI de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Pot rezilia un contract de inchiriere fara a respecta termenul de preaviz ? raducrc raducrc Buna ziua , In urma cu doua luni jumatate am inchiriat un spatiu comercial , in care am deschi un magazin de imbracaminte . Vanzariile nu merg asa cum ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)