avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva la incasare aferenta spatiilor inchiriate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva la incasare aferenta spatiilor inchiriate

In cazul inchirierii de spatii ,TVA aferenta acestor chirii se colecteaza la incasare sau in luna emiterii facturii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: VIORICA_ , utilizator 10:25, 22 Februarie 2013
daca s-a optat pentru taxare, iar proprietarul aplica sistemul TVA la incasare, atunci TVA se colecteaza la incasare, dar nu mai tarziu de 90 de zile de la data emiterii facturii.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare CIMPEANU MIRELA CIMPEANU MIRELA pentru o societate care nu aplica sistemul TVA la incasare (are cifra afaceri > 2250000 lei), cum se procedeaza cu colectarea si deductibilitatea la facturi?#-o (vezi toată discuția)
Tva incasare elit elit am urmatoarea situatie furnizorul (producatorul)de marfuri aplica tva la incasare cumparatorul (depozit) NU aplica tva la incasare plata facturii este la ... (vezi toată discuția)
Posibil storno factura? bbn_1982 bbn_1982 Buna seara! Am 2 intrebari: 1) Am emis niste facturi in luna septembrie cu TVA, pe baza unui contract de locatiune. Am inteles ca pentru aceste facturi nu se ... (vezi toată discuția)