avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociație sportiva sau SRL
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociație sportiva sau SRL

Buna seara,domnule George Neagu!
Vreau sa va rog sa mă mai lamuriti odată,asta pentru ca nu am fost eu explicit cu alta ocazie!avem un SRL,căruia i s.a terminat suspendarea!am construit de curand un teren de fotbal si un teren de tenis(pe teren proprietate personală),pe care le voi da in comodat unei asociatii
sportive din care fac si eu parte!exista siun spațiu care ar putea deveni bar!Se dorește vânzarea băuturilor racoritoare,precum si bere!va rog sa mă sfatuiti cum ar trebui făcut?activat SRL ul,sau pe asociație se pot vinde si sucuri si bere,ca activitate economica?un PFA ar putea fi alta soluție?
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: sooners , utilizator 22:57, 22 Februarie 2013
Puteti sa desfasurati activitatea pe firma dar trebuie sa inregistrati punctul de lucru la registrul comertului si sa autorizati respectiva activitate(cu codul caen corespunzator) si apoi sa va incheiati contrate cu o firma de salubritate.
Terenul in sine e proprietate personala dar toate amenajarile si dotarile le-ati facut pe firma. Presupun ca aveti toate contractele cu furnizorii de utilitati pe firma?
Buna seara!
Da,..vis a vis de utilitati!
Si multumesc mult pt răspuns,dar cred ca ar fi mai multe de spus,sau mai bine zis de întrebat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare petrecere mariusbelean mariusbelean Buna seara! As dori sa organizez o petrecere cu aproximativ 100 de invitati. Locatia petrecerii este terenul meu (petrecere in aer liber), loc aflat la ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile sorindumitrasc sorindumitrasc Doresc sa infiintez un complex sportiv de pregatire a copiilor in tenisul de camp care sa cuprinda cinci terenuri de tenis la dimensiunile oficiale si cu toate ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un bar la tara.... el_koko_08 el_koko_08 stau la tara si vreau sa inchiriez bufetul(care apartine cooperatiei)si sa deschid un bar!vreau sa vand bauturi alcoolice la pahar,bere si sa aduc o masa de ... (vezi toată discuția)