avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs proces asociatie proprietari.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs proces asociatie proprietari.

Buna ziua !
Imi puteti spune , va rog , daca se poate inainta recurs impotriva unui hotarari pronuntate intr-un proces cu o asociatie de proprietari , daca in judecarea pe fond nu s-a facut citarea "completa" a proprietarilor. In speta , asociatia de proprietari a chemat in judecata pe unul dintre coproprietarii unui imobil in vederea recuperarii unei creante , desi imobilul are 4 proprietari. Astfel , poate constitui motiv de recurs necitarea tuturor proprietarilor imobilului?
Va multumesc frumos .
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
Angelus162, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:40, 22 Februarie 2013
Vi s-a dat o hotarare definitiva in acest proces?
In conditiile in care parti in litigiu sunt reclamanta asociatia de proprietari A si reclamatul restantierul B,obiectul actiunii il reprezinta recuperare creanta de la B nu constituie temei legal pentru recurs necitarea restului proprietarilor din imobil care nu fac obiectul actiunii promovate catre instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate plati intretinerea in timpul unui litigiu daca administratorul refuza sa incaseze timpuriu timpuriu acesta situatie cum se poate rezolva ? exista un litigiu intre o asociatie si un propietar reprezentand plata restanta la intretinere , procesul este la faza ... (vezi toată discuția)
Actiunea reclamantilor a fost respinsa. mai pot fi chemata in judecata pentru acelasi motiv? popescumariaioana popescumariaioana buna seara! am fost trimisa in judecata pentru anularea unui contract cu titlu oneros. reclamantii au avut un avocat foarte bun si probe: cu martori, expertize ... (vezi toată discuția)
Legea 10 atacata de vechea lege 112 se poate? la curtea de apel pynu pynu Buna ziua ! In 1999 pe legea 112 am deschis actiune pt revendicarea imobil restituire in integru la curtea de apel . Mi s-a respins actiunea cu irevocabil In ... (vezi toată discuția)