avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributii sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributii sanatate

Buna dimineata!Am si eu o mare problema.Am fost agent asigurari si am avut venituri doar din asigurari,acum trebuie sa platesc la sanatate 80.000 000 lei vechi din anul 2010,2011,2012 .Ce pot face sa contest aceasta suma( in instanta )? ,cand se prescrie 2010.?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 14:21, 22 Februarie 2013
Buna ziua,

In opinia mea, in ce priveste contestatia nu aveti sanse de castig.
Perioada de prescriptie este de 5 ani si incepe cu 1 ianuarie a anului urmator celui in care au fost datorate contributiile(art.131 din Codul de procedura fiscala). Pentru anul 2010, termenul de prescriptie incepe la 01.01.2011 si se incheie la 31.12.2015.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere pe anul 2012 pt cass pentru o suma incorecta MARISKA MARISKA Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema. Sunt agent de asigurari persoana fizica, inregistrata la ANAF. Anul acesta am primit in ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere amenzi sabrina__cr sabrina__cr Cunostiinta are ameniz d e 300.000 lei ultima primita in 2010 nu are bunuri sau loc dee munca de pe urma caruia sa ii poata f retinuta o anume suma ... (vezi toată discuția)
Prescriptia datoriilor catre stat violeta_vlasceanu@yahoo.com violeta_vlasceanu@yahoo.com Buna ziua, Ma numesc Violeta Vlasceanu si incepand cu 2006 functionez ca PFA dar am si statutul de salariat. Nu am stiut si nici nu am fost informata ca ... (vezi toată discuția)