avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIA SI URMARILE EI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIA SI URMARILE EI

BUNA ZIUA.AM O VECINA CARE ARE URMATOAREA PROBLEMA ,S-A ANGAJAT LA O FIRMA SI ACUM VREA SA DEMISIONEZE NECONVENINDU-I SALARIUL SI CONDITIILE IMPUSE DE MUNCA .EA DORESTE SA STIE DACA SE POATE CA DEMISIA SA FIE FARA PERIOADA DE PREAVIZ SI DACA E CU PREAVIZ PE CE PERIOADA ESTE ,SI CUM SA FACA PENTRU CA O OBLIGA SA TEA IN PREAVIZ .
Cel mai recent răspuns: floralin , utilizator 13:45, 22 Februarie 2013
multumesc si scuze nu am stiut de asta,de acum voi sti si voi respecta acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie papaceala papaceala Buna ziua, Eu ma aflu in present in concediu medical dar doresc sa imi depun demisia in aceasta perioada cu prima zi lucratoare dupa perioada finalizarii ... (vezi toată discuția)
Demisie cukrasz_kata cukrasz_kata Dupa noul cod al muncii ,mai exista demisie la zi, sau in caz de demisionare sunt obligata sa fac preavizul? (vezi toată discuția)
Buna ziua! Adriana Tudorica Adriana Tudorica Am fost instiintata ca firma isi inceteaza activitatea si mi s_ a inmanat o cerere de demisie in care era specificat, cu acordul ambelor parti , ca demisionam ... (vezi toată discuția)