avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general d 101
Discuție deschisă în Contabilitate în general

d 101

Buna ziua.
Facand decl.101 am descoperit doua randuri (pierdere fiscala in perioada curenta sipierdere fiscala de recuperat din anii precedenti) pe care, acum imi dau seama, nu le-am completat in declaratiile depuse in anii precedenti. Trebuie sa fac rectificative pentru anii anteriori?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 14:15, 22 Februarie 2013
Buna ziua,

Va trebui sa rectificati declaratiile anterioare. Totodata ar trebui sa revizuiti calculul impozitului pe profit pentru perioadele respective pentru a vedea daca ati tinut cont de pierderile respective la calculul acestuia.
Bineinteles in conditiile art.26 din Codul fiscal.

Numai bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Randul 38 din declarataia 101 diva_alinutza diva_alinutza Buna ziua, Am si o nelamurire/intrebare.....Avand in vedere ca se considera anul 2010 format din 2 perioade fiscale (01-09.2010 si 10-12.2010) vin si ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate sume rezultate din corectarea erorilor contabile birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva: Am inregistrat niste erori contabile din 2008 - nu s-au inregistrat amortizarile, astfel ar fi rezultat un profi mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere contabila mikitud mikitud Buna ziua, O societate SRL platitoare de impozit pe profit care a fost pe pierdere in ultimii doi ani,dar pe trimestrul 1 2013 am profit cum declar in dec ... (vezi toată discuția)