george53 a scris:
Pentru că eu aveam deja montată centrala, iar avizul întârzia să-mi fie acordat, am deconectat eu aceste calorifere și le-am montat pe cele racordate la centrala proprie. Mai mult furnizorul din orașul meu îmi cerea să fac dovada unei alte surse de căldură, alta decât aerul condiționat.
Pai daca aveati, aveti centrala proprie, aceasta nu este alceva decat aerul conditionat?
Oricum nu aveati voie sa va debransati decat dupa obtinerea aprobarii, plata unei taxe de debransare, intocmirea unui proces verbal de catre echipa trimisa de furnizor.
Apoi cum va incalziti acum? Ati reusit sa incheiati contract cu furnizorul de gaz fara a va debransa legal?
Da, lucratorii de la serviciul de urbanism din cadrul politiei locale au in atributiuni vegherea la respectarea legislatiei in constructii. Modificare unei instalatii comune face parte din aceasta categorie.
Discutati cu ei si vedeti ca nu aplica amenda in toate situatiile. Poate incheia un proces verbal prin care va da un termen in care sa intrati in legalitate.