avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie titluri de stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie titluri de stat

Buna ziua! As vrea sa stiu cum inregistrez in contabilitate achizitia unor titluri de stat (in lei) si incasarea dobanzii sub 1 an. Am tot cautat si nu m-am putut lamuri.
Cel mai recent răspuns: MarcelO , utilizator 15:04, 23 Februarie 2013
MarcelO a scris:

Buna ziua! As vrea sa stiu cum inregistrez in contabilitate achizitia unor titluri de stat (in lei) si incasarea dobanzii sub 1 an. Am tot cautat si nu m-am putut lamuri.

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit dolosiv dolosiv Nu am primit instiintare de 2 ani. La administratia financiara am aflat suma totala dar au refuzat sa explice defalcat sumele, penalizarile, dobanzile sau ... (vezi toată discuția)
Cas și cass la venituri din dobinzile titlurilor de stat Punctulet Punctulet Buna ziua, Daca as obtine venituri din dobinzile titlurilor de stat care sunt neimpozabile, trebuie sa platesc CAS CASS daca dobanzile anuale nu depasesc ... (vezi toată discuția)
Renuntare la statutul de platitor de tva IOANBRADEA IOANBRADEA Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema! Sunt PFA din 2010 si m-am inregistrat ca platitor de TVA, (o greseala pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)