avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestat

buna ziua
cum poate fii atacata o decizie definitiva si irevocabila pentu ai schimba incadrarea dupa ce o persoana a fost judecata si condamnata in lipsa la 9 ani inchisoare dupa.mentionez ca persoana este arestata preventiv.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 10:40, 24 Februarie 2013
impotriva unei hotarari penale definitive puteti formula contestatie in anulare, in termen de 10 zile de la incarcerare, nu este vorba de arest preventiv , a fost probabil pus in executare mandatul de executare al pedepsei, pentru motivele prevazute de 386 lit a sau b cpr pen
Daca sunt intrunite conditiile prevazute de lege se poate sa beneficieze de o rejudecare dupa extradare daca a fost plecat din tara.
Ar trebui studiat dosarul de un avocat pentru a se analiza daca se mai poate tace sau nu ceva.
nu cred ca persoana este arestata preventiv ci este o persoana condamnata .
poate incerca o rejudecare dupa extradare dar depinde daca va avea succes.
banuiesc ca tocmai pentru ca a plecat din tara a si fost condamnat la 9 ani .
probabil ca daca se prezenta la proces alta era situatia.
noi nu putem decat sa facem presupuneri avand in vedere ca nu stim nimic despre dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat international de urmarire vaiana vaiana eu nu cunosc prevederile legii . daca cineva imi poate raspunde; daca o instanta de judecata din romania decide o anumita condamnare[penala], se emite mandat ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv Dumitru111 Dumitru111 Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Urmarire in comunitate stiffmeis stiffmeis Ziua buna. Ajutati-ma va rog in privinta urmatoarei informatii: In cazul unei pedepse definitive de 18 luni cu executare din care 12 erau dintr-o alta pedeapsa ... (vezi toată discuția)