avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termen reabilitare judecatoreasca

De cand curge termenul pentru reabilitare judecatoreasca, de la data efectiva a liberarii conditionate sau de la expirarea anilor prevazuti in pedeapsa privativa de libertate?
Cel mai recent răspuns: tweety_baby , utilizator 00:20, 26 Februarie 2013
De la data la care expiră pedeapsa aplicată .
De la data la care se considera executata pedeapsa incepe sa curga termenul de reabilitare judecatoreasca.
Pai si cand se considera pedeapsa executata, in cazul unui condamnat pentru trafic de influenta in iulie 2006 si liberat conditionat in octombrie 2008?
Ce pedeapsa a avut de executat?
Calculaţi pedeapsa de la data punerii în executare , în funcţie de câti ani aţi primit .

Alte discuții în legătură

Cand intervine reabilitarea? Constantin_81 Constantin_81 Buna seara. Am o nelamurire si impreuna cu amabilitatea dumneavoastra voi afla si eu raspunsul la intrebarea cu care ma confrunt. Am fost inchis in ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea dan781 dan781 Poate sa-mi spuna cineva cand i-mi pot face rebilitarea? Am fost condamnat la 4ani cu executare in 2000 pentru compicitate la furt calif. si m-am liberat in ... (vezi toată discuția)
Calcul reabilitare rianovich rianovich Buna ziua, In arest preventiv, am executat 13 luni... Am fost condamnat definitiv in Aprilie 2014 la 3 ani cu executare. Am executat restul pana la 2/3 si ... (vezi toată discuția)