avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termen reabilitare judecatoreasca

De cand curge termenul pentru reabilitare judecatoreasca, de la data efectiva a liberarii conditionate sau de la expirarea anilor prevazuti in pedeapsa privativa de libertate?
Cel mai recent răspuns: tweety_baby , utilizator 00:20, 26 Februarie 2013
Cum stie persoana respectiva ce fel de reabilitare are de facut???Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand intervine reabilitarea? Constantin_81 Constantin_81 Buna seara. Am o nelamurire si impreuna cu amabilitatea dumneavoastra voi afla si eu raspunsul la intrebarea cu care ma confrunt. Am fost inchis in ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea dan781 dan781 Poate sa-mi spuna cineva cand i-mi pot face rebilitarea? Am fost condamnat la 4ani cu executare in 2000 pentru compicitate la furt calif. si m-am liberat in ... (vezi toată discuția)
Calcul reabilitare rianovich rianovich Buna ziua, In arest preventiv, am executat 13 luni... Am fost condamnat definitiv in Aprilie 2014 la 3 ani cu executare. Am executat restul pana la 2/3 si ... (vezi toată discuția)