avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contestatie alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contestatie alocatie

Buna seara,am o mare rugaminte si un raspuns cat mai urgent.Am primit o decizie de instintare de la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala a sect 1 cum ca as avea un debit in valoare de 445 reprezentand alocatia pt sustinerea familiei care mi-a fost data in perioada 01.11.2011-31.03.2012.
Mentionez ca alocatia lunara era in val de 45 ron,iar in intervalul mai 2011-aprile2012 am fost in somaj.Am beneficiat de suma de 519 ron.Acesta era singurul meu venit si alocatia copilului in val de 42 ron.
Intrebarea mea este cum pana la data de 01.11.2011 am putut lua aceasta alocatie in val de 45 ron si pe urma nu?
Va rog din suflet ajutati-ma cum sa fac contestatie la aceasta decizie pentru ca este nedreapta.Alocatia aceasta se dadea daca aveai pana in 670 ron salariul pe economie la acea data.
In speranta ca nu v-am plictisit si am scris cam mult,astept un raspuns urgent.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ALIOSA , utilizator 04:24, 28 Februarie 2013
Faceti contestatie,anexati si documente,daca aveti(trase la xerox) si depuneti la registratura de la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala a sect 1,sa va luati nr. de inregistrare.Aveti grija sa va incadrati in termenul care este trecut in decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire anaf emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua, Am primit o adresa de la anaf privind o poprire in val de 225 ron.Mentionez ca aceasta reprezinta suma care am primit-o ca si alocatie pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si amnistia fiscala mame andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua, am primit de curand o instintare de la Agentia pt plati si inspectie sociala, privind recuperarea unor sume platite necuvenit, cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marita la 85% manearoxy manearoxy Va rog sa ma ajutati! Daca am nascut in luna august 2012, din ce luna beneficiez de indemnizatie marita la 85%? Mentionez ca am primit prin posta decizia de ... (vezi toată discuția)