avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecata

daca eu ca reclamant intr-un proces de succesiune am contribuit doar eu cu banii iar ceilalti care sant parati cu nimic,cum imi pot recupera cheltuielile,ma refer la onorariu,taxe de timbru si altele?se impart intre toti in functie de chitantele pe care le pune avocatul la dosar?in cat timp instanta le va da termen sa pot recupera banii de la parati?multumesc
Cel mai recent răspuns: TANASENASTASA , utilizator 14:35, 15 Septembrie 2013
Proportional cu cota mostenita.
Cheltuielile vor fi imputate proportional cu cota fiecaruia.

In functie de solicitarile din partea paratilor, fie vor fi obligati sa plateasca imediat ce hotararea devine irevocabila, fie vor beneficia de un termen de gratie pana la care sa achite suma.
ce inseamna sulta si cum se da?sau cui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe succesiune Legal1228 Legal1228 Buna ziua! In cazul unui proces pentru dezbaterea si impartirea succesiunii, taxele platite de reclamant (taxa de timbru, cheltuieli expertize etc), vor ... (vezi toată discuția)
Buna! suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut ... Raluk94 Raluk94 Buna! Suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut partaj ( succesiunea) si eu stau in acest apartament cu 3 camere singura.. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Partaj in instanta assportiva assportiva Buna seara! In cazul in care unul din mostenitori doreste sa faca partajul in instanta, din ce stiu instanta poate dispune una din urmatoarele solutii: ori ... (vezi toată discuția)