avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... trebuie sa platesc factura de doua ori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

trebuie sa platesc factura de doua ori

Buna. Mi-a venit in posta acum cateva zile un plic de la o firma de recuperare creante , cum ca am de plata 360 lei factura restanta la energie electrica din data de 12 07 2012. Bun am cautat factura si am gasit si chitanta de plata, am sunat inapoi si le-am spus ca este o greseala deoarece eu am platit dandu-le cu aceasta ocazie si numarul chitantei. Doamna foarte amabila a zis ca verifica si ma suna inapoi, drept este ca am fost sunat dar mi-au spus ca trebuie sa platesc oricum. Am intrebat nu este buna chitanta, ba da dar asta este procedura si eu trebuie sa platesc ,daca nu se va rezilia contractul cu furnizorul. NICI NU STITI CAT DE MULT MA BUCUR CA TRAIESC IN ROMANIA, (trebuie sa platesc nu?)
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 23:20, 22 Februarie 2013
Conform situatiei de fapt prezentata de catre Dvs. orice masura de executare silita este fara obiect, netemeinic si nelegal. Insistenta firmei de recuperare constituie un ABUZ DE DREPT !!!
Va recomand sa luati legatura cu servicul juridic de la firma furnizoare de energie electrica.
Succes !!!

pai cum adica , firma care a emis chitanta , nu o mai recunoaste ???????
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Da foarte comica dar normala pentru Romania. Am mai discutat si cu alte persoane care au patit asemanator, si mi-au recomandat sa platesc si ulterior o sa-mi scada din facturile urmatoare. Pentru ca firma asta de distributie energie electrica (italiana),nu ii prea place sa recunoasca greselile. Dar oricum asemenea lucruri patim foarte multi dintre noi apoape in fiecare zi.
dar daca ati fi interziat o luna la plata , ar fi trebuit sa platiti penalizari....asta nu v-ati intrebat ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigiliu contor energie markbt96 markbt96 Buna ziua, Am ajuns astazi acasa si observ ca nu este curent (Eu stiam ca am preaviz cu data de 29.09). am mai patit, si m-am dus la panoul electric. Acolo ... (vezi toată discuția)
Datorii apartament cojocaru_d35 cojocaru_d35 Am cumparat un apartament si am mers impreuna cu fostul propietar la EON electrica pt a si inchide cotractul si implicit sa fac eu altul pe numele meu.Fostul ... (vezi toată discuția)
Am fost debranșat de la rețeaua electrica fără preaviz. vreau să-i dau în judecată, cum aș putea să dovedesc că nu l-am primit? Nass Nass Buna ziua.am fost debransat de la reteaua electrica fara un preaviz in prealabil,am sunat la firma de electricitate si mi-au zis ca de fapt a fost trimis si ... (vezi toată discuția)