avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sigiliu contor energie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sigiliu contor energie

Buna ziua,

Am ajuns astazi acasa si observ ca nu este curent (Eu stiam ca am preaviz cu data de 29.09). am mai patit, si m-am dus la panoul electric. Acolo mi-am deschis casuta, si am tras (fara sa fiu constient) de un sigiliu(mentionez ca imi mai picase curentul pana acum, si mereu coboream la panou sa ridic butoanele de acolo, vecinii avand uneori aceeasi problema). Sigiliul efectiv nu s-a rupt, ci plasticul de care era prins si am tras butonul in sus. Dupa mi-am sunat fratele sa-i zic ce s-a intamplat sa-l intreb daca stie ceva si mi-a spus ca ala e sigiliu pus de la Electrica cand iti taie curentul si daca il rupi ai probleme serioase.
Eu am sunat imediat la cal center si mi-au spus ca am o factura mai VECHE la care am primit preaviz si nu am achitat-o.

Intamplarea a fost azi.. eu o sa ma duc maine la prima ora sa platesc facturile si ce e nevoie.. chiar nu am stiut ca acela este un sigiliu si nu am voie sa-l rup.
Ce pot sa fac acum?
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2016
markbt96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 21:37, 19 Septembrie 2016
Sunați sau mergeti la distribuitorul de energie electrica, spuneti-le care e treaba, ce s-a intamplat, nu mai umblati la altceva. Dar cum, dvs le spuneti ca ati spart plasticul ce tinea sigiliul si electrica a spus ca nu ati platit factura? :)
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2016
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept proprietate panou ee madelaine28 madelaine28 Buna ziua! In situatia unui chirias, cine are drept de proprietate asupra panoului de energie electrica? Speta este urmatoarea: contoarul este la intrarea ... (vezi toată discuția)
Am facut reparatii in baie si in bucatarie am rupt sigiliul de la apometre popaclaudiu popaclaudiu Buna ziua. Mi\'am renovat baia si la un am diferenta bucataria binenteles am schimbat si toata tevarimea. Nu am stiut treaba asta cu sigiliul am aflat ... (vezi toată discuția)
Sigiliu distrus adelaidaaa adelaidaaa am constatat ca sigiliu de la contoarul electric din apartamentul a carui propietar sunt e rupt,am avut chiriasi care au plecat inainte de termen lasandu mi ... (vezi toată discuția)