am constatat ca sigiliu de la contoarul electric din apartamentul a carui propietar sunt e rupt,am avut chiriasi care au plecat inainte de termen lasandu mi cheile pe masa,acestiasunt trecuti la politie cu viza de flotant pana in iulie
ce sa fac cu sigiliu?ca sa nu intru la penal n am chef sa merg prin tribunale
cineva mi a spus ca eu raspund ca propietar
Anuntati electrica printr-o adresa scrisa mentionand faptul ca la incetarea contractului de inchiriere ati gasit aceasta situatie de fapt.Dvs. sunteti proprietar dar nu dvs. ati locuit in imobil in perioada in care s-a rup sigiliul respectiv. Banuiesc ca aveti si datele de identificare ale chiriasilor .
de fapt ei au plecat din casa pe 11 februarie ,apoi eu am inchiriat la altcineva carora le am dat cheile pe 28 februarie,neregula am constatat o pe 4 martie,nu stiu ,parca sigiliu era pe in perioada 11 -28 ,sunt prea consternata sa mi aduc aminte ,nu vreau sa acuz pe nimeni fara dovezi
cert e ca eu nu am avut de ce sa fraudez ,pentru ca nu eu consum curent,aceasta cade in sarcina chiriasilor,stau in alta parte
ce ma ingrijoreaza e ca am vorbit cu unchiul meu ,care cu asta se ocupa,trage lumina la consumatorii casnici,si mi aspus ca sunt legi care spun caeu raspund si ca daca vroiam sa raspunda chiriasii trebuia sa le fac lor contract cu cei de la electrica ,chiar pe perioada determinata
va rog sa ma ajutati !
Sigiliu contor rupt
Aripsi
buna seara, am cumparat un apartament prin licitatie executorie. Apartamentul avea chiriasi, care au solicitat sa mai stea 3 luni. In acest timp nu am putut ... (vezi toată discuția)