avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cine stie va rog
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cine stie va rog

in cazul in care contuarul de lumina e defect si eliberarea facturii se face prin autocitire,pecat timp pe cate luni retroactiv se recalculeaza consumul
anuntati-i imediat pe cei de la electrica
Trebuie sa va hotarati care e, de fapt, intrebarea...
Fiind plasata aici, dar citind si celelalte mesaje, realizez ca nu e caz pt "protectia consumatorului”, pt ca nu v-a fost... livrat un aparat cu sigiliu rupt...
Ati gasit sigiliul rupt in 4 Martie. In acel ap. au locuit niste chiriasi – care au plecat in 11.02 – apoi ati dat cheile altora, din 28.02... Acestia au plecat mai repede lasandu-va cheile pe masa – si usa de la casa descuiata?!
Pana acum ar fi trebuit sa reclamati neregula... Nu e cazul sa credeti ca veti fi acuzata, doar nu intrati zi de zi in casa peste chiriasi pt a verifica tocmai integritatea acelui sigiliu... Unchiul dv, lucrand in domeniu, v-ar putea ajuta sa aflati amanunte despre cum puteti rezolva... Nu se ocupa si de contoare?
In alta ordine de idei, cam din 2 in 2 luni vine cineva si citeste consumul, pt "regularizare”.
Grabiti-va, totusi, sa informati despre sigiliul rupt – asa cum v-a atentionat avokitten.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigiliu distrus adelaidaaa adelaidaaa am constatat ca sigiliu de la contoarul electric din apartamentul a carui propietar sunt e rupt,am avut chiriasi care au plecat inainte de termen lasandu mi ... (vezi toată discuția)
Apometrele de apartament bozzont bozzont Locuiesc intr-un bloc format din 2 scari a cate 16 apartamente fiecare. Cu toate ca nr de aparamente este foarte mic si toate apartamentele au apometre de apa ... (vezi toată discuția)
Vinovatul fara vina vrea sase faca lumina adelaidaaa adelaidaaa am gasit contuarul de la apartament fara elementele de siguranta ,acolo am chiriasi ,nu stau eu,ei platesc facturile.varog cine cunoaste legile in domeniul ... (vezi toată discuția)