avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS II

Buna seara, sunt II cu norma de venit,(11000) am inteles ca daca am venit daca nu impozit si cass platesc, dar cum este cas? Mentionez ca nu am venit sau foarte putin 200-300 lei pe luna. Sunt obligat sa platesc cas?

Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 08:54, 24 Februarie 2013
decl 600 -daca nu sunteti si salariat sau pensionar se calculeaza la venitul estimat
11.000 X 31,3%
da, dar sunt cu norma de venit ce sa estimez?
Erata- platiti la cat este norma de venit. pierzi, castigi- ..platesti,

Daca erati la venitul real se facea regularizare ,altfel la venitul normei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de impozitare pfa in sistem real? cum se calculeaza?? Mihai223 Mihai223 PFA in sistem real are obligatia de plata la pensi 31,5% din VENITUL DECLARAT (adica venitul pentru care doresc sa se asigure) + sanatate 5,5% (din VENITUL NET ... (vezi toată discuția)
Norma de venit si cas giolgau giolgau pe decizia de impunere din 2012 am : norma venit 11000 . venit net pe baza normelor de venit , impozit 1760, am mai platit cass (sanatatea ) 5, 5% Intrebare ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata impozit pe venit+cass andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal din data de 10.09.2013 pentru activitatea de traducator si interpret autorizat.In urma deciziei de impunere anticipativa a impozitului ... (vezi toată discuția)