avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent

Locuiesc cu chirie intr-un apartament, de un an. Am contract de inchiriere inregistrat la Finante. Acum vreau sa-mi fac actele pentru PFA si am nevoie de CF. Scot CF-ul si vad ca scrie pe el interdictie de inchiriere, printre altele. Sigur n-o sa mi-l ia la Finante pt. PFA? ce sa fac? si cum a putut proprietaru sa-l inregistreze anul trecut? ca doar cu CF a mers la Finante . N-am vazut atunci CF-ul, ca a mers doar el la Finante, dar contractul meu ca persoana fizica cu proprietarul are stampila de la Finante.
La finante aveti nevoie numai de contract, nu si de CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de catre unul dintre soti Cris1971 Cris1971 Buna ziua, am urmatoarea problema: In anul 2010, fostul sot (am divortat in 2012) a incheiat prin mandatar, un contract de inchiriere cu o firma pentru un ... (vezi toată discuția)
Chirie kukingrid kukingrid In situatia in care sotul urmeaza sa treaca de la statutul de angajat la PFA ce urmeaza a avea sediul in casa proprietatea ambilor soti, se pot deduce ... (vezi toată discuția)
Loc parcare, cum sa fac sa am ? veronik veronik Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)